Κατάληψη Ευαγγελισμού: Βασανισμός κρατούμενου πολυτραυματία- Κρατήθηκε για 10 ώρες ενώ σφάδαζε στους πόνους

Ενας νέος άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της εισβολής των ΜΑΤ στην κατάληψη Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο της Κρήτης, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Κρατήθηκε πάνω σε αμαξίδιο στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, παρότι σφάδαζε στους πόνους, έχοντας κατάγματα στα άκρα του, από πτώση κατά την επιχείρηση εκκένωσης της ΕΛΑΣ.

Η Ελληνική αστυνομία μετά από 10 ώρες επίπονης αναμονής και καταθέσεων άφησε τον συλληφθέντα της κατάληψης Ευαγγελισμού να πάει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του efsyn.gr, ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν από εκείνους που βρίσκονταν στην κατάληψη την ώρα της εισβολής και προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης κατευθυνόμενος προς την ταράτσα του κτιρίου.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν και υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες εκείνος βρέθηκε στο κενό από ύψος σχεδόν 10 μέτρων.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε ως κρατούμενος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο που εφημέρευε. Ωστόσο εκεί, μετά τις πρώτες βοήθειες κρίθηκε πως δεν χρήζει νοσηλείας και ενώ έχει σπασμένα άκρα και βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, τον μετέφεραν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου όπου και κρατείται μαζί με άλλους 9 συλληφθέντες.

Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου γίνονταν προσπάθειες για τη μεταφορά του ξανά στο νοσοκομείο καθώς παραπονιόταν συνεχώς για αφόρητους πόνους.

Οι αστυνομικοί αρνούνταν να ικανοποιήσουν το αίτημα του τραυματία και της συνηγόρου του, παρότι είχε σπασμένα άκρα και βρισκόταν αναγκαστικά σε αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί